Een greep uit ons assortiment

Belgisch rundsvlees met kwaliteitslabel Vitaproject

Steak tache noire gesneden op elke maat en dikte
Entrecote in geheel
Entrecote geportionneerd
Cote à l’os, steeds heel mooi panklaar gemaakt
Rundsbrochet ultra mals op maat
Côte à l’os West-Vlaams Rood
Filet pur in geheel (met ketting)
Filet pur geportioneerd op maat panklaar
Rosbief tache noire
Schouderbal in geheel
Filet mignon (in geheel)
Rundstong

Buitenlands rundsvlees

Irish ribeye in geheel (Ierland)
Irish ribeye geportionneerd
Ribeye Simmenthal in geheel
Filet pur simmenthal met ketting in geheel
Angus Hereford ribeye in geheel (Nieuw-Zeeland)

Suggesties in huis op dit moment:

Contrefilet Rubia Galega (Spanje)
Zesrib HOLSTEIN 50d gerijpt (Nederland)
Ierse entrecote (6kg in geheel, Ierland)
Zesrib of contrefilet Simmenthal gerijpt , nog in rijpingsproces
Hollstein contrefilet 3w gerijpt minimum
Picana op bestelling (Amerikaans of Iers)
Rundsbeenderen gezaagd voor de fond
Rundsbavette (= topproduktje)
Rundswangen (doorsneden)
Super lekkere rundshamburger 100% rundsvlees (ronde of ovale vorm)
Rundsstoofvlees borst
Rundsstoofvlees nek
Onglet volledig opgekuist (kan geportionneerd worden)
Aubrac entrecote : in bestelling
TOMAHAWK =côte à l’os met lang borstbeen 1,5kg
Mixed grill portie (bijv. 1 boudin, 1lamskotlet, 1Vitabiefstukje)
Specialiteit: verse filet americain : procedé heel koud en 1 x grof gemalen
Deze zuivere amercain is bijzonder smaakvol omwille van de  Vitaprojectkwaliteit en ZONDER additieven en behoudt 4 dagen kleur

Vers varkensvlees

BRASVAR kotelet (per stuk vacuum)
BRASVAR buikspek zonder been zonder krakers met vel
BRASVAR gehakt
BRASVAR spiering in geheel
Stoofvlees varkens
Varkenswangetjes
Gehakt varkens
Gehakt runds/varkens
Varkenshaasje, z/ketting volledig opgekuist, dagprijs!
Varkenscarré uitgebeend
Spare rib vers
Specialiteit eigen recept : BRASVAR saucisse, grof gemalen à l’ancienne met verse provençaalse kruiden of venkel

Vers kalfsvlees

Kalfsentrecote (dikbil kwaliteit vitaproject)
Hartzwezerik
Kalfsbovenbil (dikbil kwaliteit vitaproject)
Kalfsfilet pur (met ketting)
Mergpijpen gezaagd
Kalfspoten gezaagd voor de fond
Kalfsnier met vet

Bereidingen

Boomstammetjes
Slavinken
Blinde vinken
Braadworst, mogelijkheid gemalen à l’ancienne
Kipfilet
Kippebillen
Kalkoenfilet, franse afkomst, per 1.5kg-2kg
Brochet KIP op maat gemarineerd
Specialiteit: BRASVAR Saucisse à l’Italienne (met venkel en verse peterselie)
Brochet runds of runds/varkens op maat
Super lekkere verse rundshamburger 100% rundsvlees (ronde of ovale vorm)
Chipolata
Cordon bleu
Wienersnitzel
Boudin blanc (ambachtelijk gemaakt en suuper lekker)
Bloedworst (tijdens seizoen)
Zwitserse schijven

Lamsvlees Nieuw-Zeeland

Lamskroontje lange snit vers
Lamskroontje korte snit vers
Lamskroontje lange snit diepvries
Lamskotelet gezaagd en vrac (diepvries)
Lamsgehakt
Merguez (100% lamsvlees)
Lamsfilet diepvries
Vlees voor lamsnavarin, vers
Vlees voor lamsnavarin, diepvries

Charcuterie

Croqueham (licht gerookt)
Achterham gesneden
Barbequeham
Breydelham extra (7kg)
Breydelham elite (3,5kg)
Breydelreepjes (750g)
Breydelschenkeltje (700g)
Kopvlees LEAN, de beste van Gent, per pot van 2,5kg
Italiaanse rauwe ham
Gerookt Spek
BRASVAR natuurham
Droge worstjes
Boerepaté, verpakt per 1,8kg

Special vleeswaren:

Mangalica ham 18 m gerijpt
Mangalica ham 18 m gerijpt, sliced
Iberico Bellota 24 m gerijpt, z/been
Iberico Extra Bellota 36 m gerijpt, z/been
Patta Negra met been en poot 24 m gerijpt
Iberico ham “paleta” ideaal voor horeca-tapaz, +/-2kg, Domecq
Iberico ham “paleta” ideaal voor horeca-tapaz, +/-2kg, Montenevado
Tapaz paleta 14m gerijpt  di alpujarra antonio alvarez
Tapaz paleta 14m gerijpt  di alpujarra antonio alvarez, sliced